Rahvusköögid  » Eesti

Muretainas hapukoorega

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Kiirelt valmiv muretainas, mis on vähese jahu sisalduse tõttu suhteliselt õrn ja õhuline. Kuna see muretainas ei ole nii tugev, võib see liiga õhukeseks rullituna ahjus kergesti mureneda. Sellest kogusest saab umbes 350 g tainast. Kui tainast jääb üle, jäta see külmikusse kilekoti sisse järgmist pirukategu ootama. Taigen säilib ca 2 nädalat.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 2 tundi külmikus

Haki külmkapikülm või ja näpi see nisujahu-soola segu sisse. Kui on moodustunud purulaadne segu, lisa hapukoor ja mätsi ühtlaseks tainaks. Pane kilekotti ja aseta paariks tunniks külmkappi.

NÄIDE:
Mahlane kartulipirukas
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa