Rahvusköögid  » Eesti

Kakaobiskviit pohladega

Keskmine hinne: 3.35 Allikas: 100 Kooki 3 Autor: Pille Enden
Suussulav hapuka täidisega rull, mille valmistad kiiresti ja lihtsalt.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + küpsetamiseks 10 minutit + jahtumiseks 30 minutit

Kogus: 8 portsjonit
Vahusta munad suhkruga kõvaks vahuks. Sega omavahel jahu, kartulijahu, kakao ja küpsetuspulber. Sõelu kuivainesegu munavahu hulka ja sega ettevaatlikult. Tõsta küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ja silu ühtlaseks. Küpseta 200kraadises ahjus 10 minutit. Tõsta biskviit suhkruga üleraputatud küpsetuspaberile. Keera paberi abil rulli ja lase jahtuda. Täidise valmistamiseks sega püreestatud pohlad, toorjuust, suhkur ja vanillsuhkur. Seejärel lisa vahustatud koor. Keera jahtunud kook lahti, laota sellele täidis ja rulli uuesti kokku.
Raputa peale tuhksuhkur.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa