Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Sealiha-kapsapada

Eesti

Sealiha-kapsapada

Lia Virkus 100 suppi, paja- ja vormirooga 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Seafilee asemel võid selles pajaroas kasutada ka veiseliha või kana. Kui soovid tervislikumat rooga, asenda suitsupeekon toorsuitsu seaseljafileega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
300 g Seafilee
100 g Suitsupeekon (taine)
1 spl Õli
400 g Valge peakapsas
4 küünt Küüslauk
1 tk Porrulauk
1 tk Paprika (punane)
2 tk Porgand
2 spl Sojakaste
2 spl Hele siirup
6 dl Puljong
Must pipar
Sool
1 spl Nisujahu
Kuumuta potis õli, lisa kuubikuteks lõigatud sealiha ja pruunista 5 minutit. Lisa hakitud peekon ja pruunista veel veidi. Sega juurde ribadeks lõigatud kapsas, hakitud küüslauk, viilutatud porru, porgand ja tükeldatud paprika, prae mõni minut. Seejärel lisa jahu, sojakaste, siirup, puljong ja pipar ning hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit. Serveeri rooga keedetud riisi või kartulitega.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Kristina 25.sept 2012 13:13
Väga kiire, ilus ja maitsev söök tuli.
siirikirikal 25.sept 2012 10:47
Porgand ka nüüd kogustes olemas. Aitäh, Mall!
Mall 24.sept 2012 11:32
Koostisosades ei ole porgandit nimetatud, valmistuse õpetuses on porgand olemas.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes