Rahvusköögid  » Eesti

Sealiha-kapsapada

Keskmine hinne: 3.66 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga 2 Autor: Lia Virkus
Seafilee asemel võid selles pajaroas kasutada ka veiseliha või kana. Kui soovid tervislikumat rooga, asenda suitsupeekon toorsuitsu seaseljafileega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta potis õli, lisa kuubikuteks lõigatud sealiha ja pruunista 5 minutit. Lisa hakitud peekon ja pruunista veel veidi. Sega juurde ribadeks lõigatud kapsas, hakitud küüslauk, viilutatud porru, porgand ja tükeldatud paprika, prae mõni minut. Seejärel lisa jahu, sojakaste, siirup, puljong ja pipar ning hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit. Serveeri rooga keedetud riisi või kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristina 25.sept 2012 13:13
Väga kiire, ilus ja maitsev söök tuli.
siirikirikal 25.sept 2012 10:47
Porgand ka nüüd kogustes olemas. Aitäh, Mall!
Mall 24.sept 2012 11:32
Koostisosades ei ole porgandit nimetatud, valmistuse õpetuses on porgand olemas.
1