Rahvusköögid  » Eesti

Porgandimarmelaad karusmarja või rabarberiga

Keskmine hinne: 5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Porgandiga sobivad suurepäraselt hapukad marjad – tikrid, pohlad, jõhvikad, samuti rabarberid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Koori ja riivi porgandid, puhasta muud ained. Mõõda vesi, porgandid ja marjad/rabarber potti. Keeda väikesel tulel 1 tund. Püreeri, mõõda juurde moosisuhkur ja keeda veel 10 minutit. Tõsta purkidesse ja sulge.

Kogus 1,5 liitrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaie 29.juuli 2014 15:30
Aga kas nii kaua keetes üle ei keeda, et lõpuks pruun maitsetu plöga jääb? Mul on elu jooksul kujunenud arvamus, et mida lühem keetmisaeg, seda puhtam maitse.Kas siin see ei kehti?
Siiri Kirikal 07.juuni 2013 09:37
Pille Enden soovitab tavalist suhkrut võtta 1,3 kuni 1,4 kg.
mina 30.mai 2013 09:01
kui pole moosisuhkrut, kui palju siis tavalist suhkrut panna ühe kilo kohta?
aelt 01.okt 2012 11:29
Keetsin rabarberitega ja sain väga hea moosi. Moosisuhkru asemel kasutasin 600 g tavalist suhkrut. Keegi aga ei osanud ära arvata, millest moos tehtud on. Väga hea!
siirikirikal 25.sept 2012 10:34
jah just. 1 kg porgandeid ja 1 kg siis teist põhikoostisosa.
Mari 25.sept 2012 10:31
Palun abi, olen segamini-sassis. 1kg porgandit, palju tuleks siis võtta pohla või tikrit või rabarbrit- kas 1 kg? Retsept tundub põnev, tahaks proovida.
1