Rahvusköögid  » Eesti

Kõrvitsa-suitsujuustusupp

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Maru maitsev maailm Autor: Maru
Kõrvitsasts saab vähemalt sada eri suppi, pajarooga ja kooki. Kõrvitsad on enamasti ka nii suured, et ühe alista,miseks tuleb valmistada mitu rooga. Ja ni möödub vähemasti üks nädal kõrvitsa kollakasoranži tähe all.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Haki kooritud kõrvits ning kartul kuubikuteks ja sibulad rõngasteks. Kuumuta potis või ja törts oliiviõli. Lisa kõrvitsakuubikud, mesi, peeneks hakitud tšilli ning näpuotsatäis soola ja pipart. Keeruta kuubikuid, lisa sibul ja kartul. Sega mõni minut, lisa nektariinikuubikud ja ingver. Kalla törts valget veiniäädikat ning lase potitäis podisema.
Kui kuubikud on pehmed, haki suitsujuust tükkideks ja lisa supile. Surista nuimikseri abil püreeks. Vajadusel vedelda suppi piima või lahjema puljongiga. Kaunistan supi aknal õitsema läinud basiilikuga - imeilusad lillad õied.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 06.dets 2016 22:00
Super hea supp!
Ülleke 03.veeb 2013 13:50
Supp tuli väga maitsev. Kuna tegin seda veebruaris, siis mul nektariini ei olnud kuskilt võtta, aga panin virsiku konservist virsikuid ja oli imehea ning jäi ka kreemine. Muidu tegin täpselt retsepti järgi ja soovitan soojalt!
lille 13.nov 2012 17:44
;) jube hea
1