Rahvusköögid  » Eesti

Külma ilma pajaroog

Keskmine hinne: 3.53 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Mõnus kodune pajaroog, mida aina sööd ja ei saa pidama!
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha tükkideks ja pruunista haudepotis väheses õlis. Maitsesta soola-pipraga. Lisa tükeldatud kaalikad, porgandid, küüslaugud, sibul ja jahu ning prae veel 5 minutit, kuni kõik on kauni pruuni jume saanud. Lisa sojakaste, siirup ja vesi. Lase tund aega vaiksel tulel haududa. Veerand tundi enne valmimist lisa kartulikuubikud. Serveeri hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 05.nov 2013 12:32
Siin on mõeldud heledat siirupit, no väike lusikatäis suhkrut on ka täitsa omal kohal, kui siirupit ei ole käepärast.
BXK 03.nov 2013 18:13
Mis siirupit siin mõeldud on?
Siiri Kirikal 23.okt 2013 10:32
Ju see on väike lisainspiratsioon pildil, paneb meeled tööle ja sobib samas väga hästi patta panna. Kui rosmariini parajasti ei ole, sobivad ka till, petersell, tüümian jne.
Kata 22.okt 2013 15:43
Kas pildil olev rosmariin on niisma kaunistus või on see retseptist välja jäänud?
Merli 26.sept 2013 13:03
Pajaroog tuli igati maitsev! Võib teha teinekordki. Vett panin pajaroale küll niivõrd et kõik produktid veega kaetud said. Sojakastet panin ka suti rohkem ja lisaks näpu otsaga vürtsköömneid!
Mimm 26.nov 2012 13:19
VÄGA VÄGA maitsev! Tõeliselt hea!
1