Rahvusköögid  » Eesti

Veiselihapada salveiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Maitsev pajaroog veiselihasõpradele. Roog saab just nii hea, kui hea kvaliteediga veiseliha poest leiad. Kiiremini valmib pada välisfileega, kuid võid kasutada ka mõnda teist veisetükki.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika veisefilee ribadeks ja viiluta õhukeselt sibul. Ribasta paprikad. Kuumuta pannil veidi õli ja võid ning pruunista selles sibulat umbes minut. Lisa liharibad ja pruunista kergelt neidki. Maitsesta soola-pipraga. Kui liha on saanud pruunika jume, lisa paprikad ja pruunista koos minuti jagu. Lisa koor, toorjuust, sojakaste, hakitud salvei ja vahukoor ning kuumuta veel 10 minutit. Serveeri näiteks kuskussiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa