Rahvusköögid  » Eesti

Rikkalik küülikuhautis

Keskmine hinne: 3.54 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hõrk rikkaliku maitsega küülikuroog on tõeline talveroog.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg 25 min + maitsestumiseks 30min + küpseb 2 tundi

Kogus: 6 portsjonit
Vala aprikoosidele suhkur ja brändi ning jäta vähemalt pooleks tunniks seisma. Tükelda küülik ja veereta tükke jahus. Kuumuta õli haudepoti põhjas. Pruunista selles küülikutükid igast küljest ja tõsta kõrvale. Pruunista potipõhjas tükeldatud peekon, hakitud sibul ja küüslauk ning viilutatud porgandid ja sellerivarred. Lisa tüümian ja loorber ning kuumuta veel minut aega. Lisa vein ja puljong ning tõsta küülikutükid potti tagasi. Kuumuta keemiseni. Lisa aprikoosid koos brändiga. Kata pott kaanega ja hauta 150-kraadises ahjus 2 tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
külamari 09.nov 2013 13:52
Olen teinud juba mitu korda, keele viib alla nii meestel kui naistel-
lastel. Isadepäe-
vaks teen jälle. Nämma. Hindaks 5+, aga millegipärast tuli 3,31, see pole küll minu hinne.
1