Rahvusköögid  » Eesti

Vahune hernesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Külmutatud hernestest saab suurepärase supi, vahukoor annab sellele veel pehmuse ja kohevuse.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda herneid ja purustatud küüslauguküünt puljongis 20 minutit. Püreeri, pane tagasi pliidile ja lase keema. Vahusta koor. Prae peekon pannil krõbedaks. Tõsta pott tulelt, lisa šerri, vajadusel maitsesta soolaga. Sega vahukoor supisse vahetult enne serveerimist. Tõsta peale krõbedad peekoniviilud. Kaunista hernevõrsete, tüümiani või muuga.

VAATA LISANDI RETSEPTI:
Juustu-tüümianitäidsega sai
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa