Rahvusköögid  » Eesti

Kamavaht astelpajumarjadega

Keskmine hinne: 3.52 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahedale kamavahule lisab vürtsi hapukas tarretis. Astelpajumarjade asemel võid kasutada ka pohli, jõhvikaid või sõstraid.
Valmistusaeg: 40-60 min

+ 3 tundi tarretamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Pane 4 želatiinilehte külma veega 5 minutiks likku. Sega toasoe toorjuust suhkru ja kamajahuga. Pigista želatiinilehed hoolikalt kuivaks. Sulata 2 sl kuumas vees ja sega toorjuustuga. Vahusta koor ja sega segusse. Tõsta pokaalidesse ja pane külmkappi vähemalt kaheks tunniks tarduma. Pane järelejäänud želatiinilehed
samuti 5 minutiks külma vette likku. Kuumuta astelpajumahl ja sulata selles kuivaks pigistatud želatiinilehed. Lase jahtuda ja tõsta pokaalidesse. Lase vähemalt 1 tund tarduda. Serveeri astelpajumarjadega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
külamari 02.märts 2013 18:28
Kust leida želatiinilehti? Müügil on peenestatud želatiin.
1