Rahvusköögid  » Eesti

Apelsinimekiga rabarberikompott

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Jäätisele, pudrule või magustoitu sobib see kompott väga hästi. Lisa suhkrut maitse järgi, olenevalt sellest,
kui magusat kompotti eelistad. Kogus 1 liiter.
Valmistusaeg: 20-40 min
Lõika rabarberid viiludeks. Pane purgi põhja apelsiniviil ja täida purk rabarberiviiludega. Raputa aeg-ajalt, et
rabarberid jääks tihkelt ja neid mahuks rohkem. Pane rabarberitele apelsiniviil. Mõõda suhkur ja vesi potti ning keeda u 10 minuti jooksul siirupiks. Kalla kuum siirup purki rabarberitele u 3/4 purgi kõrguseni, sest rabarberitest eraldub kuumutamisel samuti mahla. Pane suure kastruli põhja majapidamispaber või köögirätik. Tõsta purgid potti, kalla potti vesi. Kuumuta 10–15 min ja sulge.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa