Rahvusköögid  » Eesti

Kirsi-kodujuustukook

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kodujuustu asemel võid pirukas kasutada ka toorjuustu, mida pole vaja läbi sõela suruda.
Valmistusaeg: 40-60 min
Mõõda jahu, suhkrud, sool, riivitud sidrunikoor ja pehme või kaussi ning näpi läbi. Lisa munad ja sega ühtlaseks. Suru võiga määritud ja jahuga üleraputatud 24 cm lahtikäiva vormi põhja ja äärtele, pane pooleks tunniks külmkappi. Poolita kirsid ja eemalda kivid. Haki või purusta kombainis. Lisa kirsiliköör. Sega omavahel suhkur ja maisitärklis, lisa kirssidele. Vala segu põhjale ja tasanda ühtlaseks. Hõõru kodujuust läbi sõela. Lisa munad, suhkur ja vanillsuhkur. Sega ja vala juustusegu vormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 40–50 minutit. Jahuta korralikult, enne kui serveerid.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa