Rahvusköögid  » Eesti

Kartulipannkoogid marja-kohupiimatäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Tervislikud ja samas maitsvad kartulitainast pannkoogid, mille täidises kasuta suvel värskeid mustikaid või vaarikaid, muul ajal külmutatud marju. Kogus 6 kuni 8 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Püreesta külmad kartulid (lihtne on seda teha köögikombainis) ja klopi juurde munad. Sõelu sekka ka jahu, sega hoolikalt läbi. Lisa piim, sega ühtlaseks tainaks ja maitsesta soolaga. Lase 10 minutit seista. Määri kuumutatud pann õliga, kalla tainas pannile ning küpseta keskmisel tulel õhukesed ülepannikoogid. Täidiseks sega kohupiim marjadega ning maitsesta tavalise ja vanillsuhkruga. Täida pannkoogid marja-kohupiimaseguga ja serveeri soojalt.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa