Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kartulipannkoogid marja-kohupiimatäidisega

Eesti

Kartulipannkoogid marja-kohupiimatäidisega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislikud ja samas maitsvad kartulitainast pannkoogid, mille täidises kasuta suvel värskeid mustikaid või vaarikaid, muul ajal külmutatud marju. Kogus 6 kuni 8 tükki.

20-40 min

Retsept
portsjonile
TAINAS
3 tk Kartul (keedetud)
2 tk Muna
6 sl Nisujahu
2 dl Piim
Sool
TÄIDIS
200 g Marjad (värsked või külmutatud)
150 g Kohupiim (lahja)
2 sl Suhkur
1 tl Vanillsuhkur
Püreesta külmad kartulid (lihtne on seda teha köögikombainis) ja klopi juurde munad. Sõelu sekka ka jahu, sega hoolikalt läbi. Lisa piim, sega ühtlaseks tainaks ja maitsesta soolaga. Lase 10 minutit seista. Määri kuumutatud pann õliga, kalla tainas pannile ning küpseta keskmisel tulel õhukesed ülepannikoogid. Täidiseks sega kohupiim marjadega ning maitsesta tavalise ja vanillsuhkruga. Täida pannkoogid marja-kohupiimaseguga ja serveeri soojalt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes