Rahvusköögid  » Eesti

Õuna-kitsejuustupirukad

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hõrgud pikantsed pirukad on parimad soojalt. Kitsejuustu võib asendada ka maitsestamata toorjuustuga. Kogus 6 väikest pirukat.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistus 25 min + ahjus 20–25 min

Kogus: 6 portsjonit
1. Rulli tainas õhukeseks ja lõika 6 ringiks. Määri vormid võiga ja tõsta neisse tainas, nii et see katab ka ääred.
Hõõru kitsejuust, suhkur, muna, vahukoor ja vanillsuhkur ühtlaseks pastaks. Jaga tainale.
2. Koori õunad ja lõika õhukesteks viiludeks. Laota juustusegule. Raputa peale pisut suhkrut. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 minutit. Võta ahjust, kata fooliumiga ja lase jahtuda 10 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa