Rahvusköögid  » Eesti

Tainas frititud õunad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Magustoit tuleb parim hapudest õuntest. Serveeri soojalt, lisandiks sobib vanillijäätis. Kogus 24 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Õunad koori, eemalda südamed ja lõika õunad umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks.
2. Sega jahu ja õlu ühtlaseks. Vahusta munavalge kõvaks vahuks ja lisa jahu-õllesegule. Kui tainas on liiga paks, vala õlut juurde. Sega taldrikus suhkur, kaneel ja ingver.
3. Kuumuta õli potis 180 kraadini. Kasta õunaviilud tainasse ja küpseta õlis 1 minut mõlemalt poolt, kuni tainas on kuldpruun. Tõsta vahuklubiga potist välja, jahuta pisut ja veereta suhkrukaneelisegus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa