Rahvusköögid  » Eesti

Õunadžemm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kersti Rea
See magus maius tuleb kõige maitsvam valgetest klaaridest või teistest pehmetest suveõuntest. Pakkusin seda moosi kord saia ja piimaga ühele väikesele poisile, kes muidu moosi ei armasta. Poiss sõi ja kiitis – väga hea mesi!
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Pane tükeldatud ja kooritud õunad koos veega 15 minutiks keema ja lisa alles siis suhkur. Jätka keetmist aeg-ajalt segades, kuni keedus muutub läikivaks ja katab korralikult lusika.
3. Koori moosi pinnalt vaht. Tõsta valmis džemm purkidesse ja sule õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
bruno 10.märts 2014 13:54
Noh,siit tuleb üks magus lödin,vitamiinivaene ja suhkrurikas.Kas tasub seda levitada.
1