Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Odrajahuküpsised porgandiga

Eesti

Odrajahuküpsised porgandiga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Mõnusad teeküpsised. 

20-40 min

Retsept
100 g Või või margariin
2 sl Suhkur
1 tk Muna
1 tl Sool
200 g Odrajahu
40 g Nisupüül
1 tl Küpsetuspulber
100 g Riivitud porgand
1 tl Apteegitilliseemned
1. Vahusta toasoe margariin suhkruga.
2. Lisa muna ja sega tainas ühtlaseks.
3. Sega omavahel kuivained ja lisa muna-margariinisegusse.
4. Sega taina hulka riivitud porgand.
5. Rulli tainas õhukeseks ja lõika kolmnurkadeks.
6. Aseta küpsised ahjuplaadile ja torka tainasse kahvliga augud.
7. Küpseta 200kraadises ahjus 10–12 minutit, kuni küpsised on kuldpruunid.

HEA TEADA!
* Apteegitilliseemned annavad küpsistele kergelt aniisise maitse. Kellele see ei meeldi, võib porgandiküpsiseid vürtsitada hoopis ingveriga.

* Hea ahju korral võib küpsetada ka madalamal temperatuuril või siis lühendada küpsetusaega. Oluline on lihtsalt küpsiste välimust jälgida.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp