Rahvusköögid  » Eesti

Odrajahuküpsised porgandiga

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mõnusad teeküpsised. 
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Vahusta toasoe margariin suhkruga.
2. Lisa muna ja sega tainas ühtlaseks.
3. Sega omavahel kuivained ja lisa muna-margariinisegusse.
4. Sega taina hulka riivitud porgand.
5. Rulli tainas õhukeseks ja lõika kolmnurkadeks.
6. Aseta küpsised ahjuplaadile ja torka tainasse kahvliga augud.
7. Küpseta 200kraadises ahjus 10–12 minutit, kuni küpsised on kuldpruunid.

HEA TEADA!
* Apteegitilliseemned annavad küpsistele kergelt aniisise maitse. Kellele see ei meeldi, võib porgandiküpsiseid vürtsitada hoopis ingveriga.

* Hea ahju korral võib küpsetada ka madalamal temperatuuril või siis lühendada küpsetusaega. Oluline on lihtsalt küpsiste välimust jälgida.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa