Rahvusköögid  » Eesti

Maitserohke õunakissell

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pehmenda maitselt rikast kisselli jäätise või vahukoorega. Kirsside asemel või lisaks sobib kisselli hulka lisada ka kuivatatud jõhvikaid. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit

1. Koori ja haki õunad.
2. Kuumuta õunad kergelt suhkruga läbi.
3. Vala juurde vesi ja kuumuta mõni minut.
4. Lisa hõõgveinisegu, kuivatatud ploomid ja kirsid ning hauta umbes 20 minutit.
5. Lahusta tärklis vees ja lisa kisselli hulka. Lase kissellil pakseneda.

HEA TEADA!
Hõõgveinisegu paki marli sisse ja keeda maitsed kissellisse. Enne tärklisega paksendamist eemalda maitsekotike.

SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa