Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Maitserohke õunakissell

Eesti

Maitserohke õunakissell

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pehmenda maitselt rikast kisselli jäätise või vahukoorega. Kirsside asemel või lisaks sobib kisselli hulka lisada ka kuivatatud jõhvikaid. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl Suhkur
0.5 pakki Hõõgveinisegu
3 tk Õun
6 tk Must ploom
Kirsid või jõhvikad (kuivatatud)
8 dl Vesi
2 tl Maisitärklis

1. Koori ja haki õunad.
2. Kuumuta õunad kergelt suhkruga läbi.
3. Vala juurde vesi ja kuumuta mõni minut.
4. Lisa hõõgveinisegu, kuivatatud ploomid ja kirsid ning hauta umbes 20 minutit.
5. Lahusta tärklis vees ja lisa kisselli hulka. Lase kissellil pakseneda.

HEA TEADA!
Hõõgveinisegu paki marli sisse ja keeda maitsed kissellisse. Enne tärklisega paksendamist eemalda maitsekotike.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes