Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Lollikindel rullbiskviit

Eesti

Lollikindel rullbiskviit

Liisa Aibel Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim
Mõnusalt kreemise ja hapumagusa maitsega täidis teeb rullbiskviidist õige asja.

20-40 min

+ biskviidi jahtumise aeg

Retsept
portsjonile
TAINAS
4 tk Muna (suur)
100 g Suhkur
1 dl Nisujahu
1 dl Kartulijahu
1 tl Küpsetuspulber
IMMUTAMISEKS
Piim või mahl
TÄIDIS
2 dl Rõõsk koor 35%
250 g Karamellimaitseline toorjuust
250 g Karusmarjamoos
1. Vahusta munad suhkruga ja sega kuivained sinna sisse. Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta umbes 7 minutit 225-kraadises ahjus.

2. Jahuta biskviit, paberit ära veel eemalda. Immuta jahtunud biskviiti pealt piima või mingi mahlaga – siis saab kiiremini valmis. Kata biskviit täidisega ja keera küpsetuspaberi abil ja samas seda ettevaatlikult biskviidi küljest eemaldades rulli. Lase enne serveerimist pisut seista, et täidis jõuaks imbuda.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 14.jaan 2015 10:32
Kui lisad tainasse jahu, siis ära seda enam väga hooga vahusta. Lihtsalt sega jahu tainasse sisse, seda nüüd minimaalselt segades,vala tainas kohe plaadile ja küpseta.
katsetaja 13.jaan 2015 16:56
no ei tulnud kohev kas lisasin liiga kiirelt jahu segu...
Harmoni 26.jaan 2014 18:16
Järgisin täpselt retsepti. Tuli väga hea kergelt rullitav biskviit.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes