Rahvusköögid  » Eesti

Lollikindel rullbiskviit

Keskmine hinne: 3.45 Allikas: Oma Maitse Autor: Liisa Aibel
Mõnusalt kreemise ja hapumagusa maitsega täidis teeb rullbiskviidist õige asja.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ biskviidi jahtumise aeg

Kogus: 8 portsjonit
1. Vahusta munad suhkruga ja sega kuivained sinna sisse. Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta umbes 7 minutit 225-kraadises ahjus.

2. Jahuta biskviit, paberit ära veel eemalda. Immuta jahtunud biskviiti pealt piima või mingi mahlaga – siis saab kiiremini valmis. Kata biskviit täidisega ja keera küpsetuspaberi abil ja samas seda ettevaatlikult biskviidi küljest eemaldades rulli. Lase enne serveerimist pisut seista, et täidis jõuaks imbuda.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 14.jaan 2015 10:32
Kui lisad tainasse jahu, siis ära seda enam väga hooga vahusta. Lihtsalt sega jahu tainasse sisse, seda nüüd minimaalselt segades,vala tainas kohe plaadile ja küpseta.
katsetaja 13.jaan 2015 16:56
no ei tulnud kohev kas lisasin liiga kiirelt jahu segu...
Harmoni 26.jaan 2014 18:16
Järgisin täpselt retsepti. Tuli väga hea kergelt rullitav biskviit.
1