Rahvusköögid  » Eesti

Leivavorm kirsside ja kohupiimaga

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Rukkileib ja kirsid on meeldiv kooslus. Naudi külma piimaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika leivaviiludelt koorik. Sega sulanud kirsid fariinsuhkru ja kaneeliga. Sega kohupiim suhkruga ja klopi hulka munad. Määri ahjuvorm võiga.

2. Kasta pooled leivaviilud piimasse, lase pisut pehmeneda ja kata nendega vormi põhi. Laota leivale kirsid ja vala peale 2/3 kohupiimasegust. Kasta ka ülejäänud leivaviilud piimasse ja lao vormi. Kata ülejäänud kohupiimaseguga.

3. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
helle 03.dets 2013 16:02
Hea vorm, aga minu jaoks jäi liiga vähe magusaks. Kirsid on ikka üsna hapud ja leib tasandab ka magusust. Järgmine kord panen rohkem suhkrut. Muidu väga hea! tegin musta leivaga.
1