Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kaerahelbeküpsised valge šokolaadi ja jõhvikatega

Eesti

Kaerahelbeküpsised valge šokolaadi ja jõhvikatega

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Traditsioonilistest kaerahelbeküpsistest saab pidulauale või kingituseks sobiv maius, kui lisada tainasse magusat valget šokolaadi ja hapukaid kuivatatud jõhvikaid. Kogus 30 tükki.

kuni 20 min

Retsept
50 g Suhkur
100 g Nisujahu
1 sl Küpsetuspulber
0.5 tl Sooda
0.5 tl Sool
100 g Kaerahelbed
100 g Valge šokolaad (hakitud)
100 g Kuivatatud jõhvikad (hakitud)
100 g Või
1 tk Muna
1. Sega omavahel kõik ained, v.a või ja muna. Sulata või ja jahuta. Klopi muna lahti. Sega mõlemad kuivainetega.

2. Vormi käte vahel pallikesed ja tõsta parajate vahedega (vajuvad küpsemisel madalamaks) kahele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures 7–10 minutit.

KOMMENTAARID

S. 04.juuni 2014 22:12
Küpsised tulid imehead. Retseptis on küpsetuspulbrit liiga palju! 1 tl küpsetuspulbrit on piisav selle koguse kohta.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes