Rahvusköögid  » Eesti

Kaerahelbeküpsised valge šokolaadi ja jõhvikatega

Keskmine hinne: 3.05 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Traditsioonilistest kaerahelbeküpsistest saab pidulauale või kingituseks sobiv maius, kui lisada tainasse magusat valget šokolaadi ja hapukaid kuivatatud jõhvikaid. Kogus 30 tükki.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Sega omavahel kõik ained, v.a või ja muna. Sulata või ja jahuta. Klopi muna lahti. Sega mõlemad kuivainetega.

2. Vormi käte vahel pallikesed ja tõsta parajate vahedega (vajuvad küpsemisel madalamaks) kahele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures 7–10 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
S. 04.juuni 2014 22:12
Küpsised tulid imehead. Retseptis on küpsetuspulbrit liiga palju! 1 tl küpsetuspulbrit on piisav selle koguse kohta.
1