Rahvusköögid  » Eesti

Soolarullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtsatest ainetest rullid maitsevad hästi nii kohvi kõrvale kui supi juurde. Küpsetamine 180-kraadises ahjus võttis aega 10 minutit. Kogus 16 tükki.
Valmistusaeg: kuni 20 min

15 minutit + 10 min ahjus

1. Kaussi asetada jahu, lisada võitükk, siis muna, hapukoor.

2. Jahudega tuleb segada küpsetuspulber ja sool. Ainult nii palju sõtkuda, kuni kõik ained oleksid segamini, lasta seista vähemalt 10 min.

3. Rullida välja hästi õhukeselt. Kui on koogiratas, lõigata sellega umbes 3 cm laiused ribad ja rullida kokku. Määrida pealt munaga, riputada peale mõni tera jämedat soola ja küpsetada kuumemas ahjus nõrgalt pruuniks.

Retseptis on kasutatud vana kirjapilti vanast retseptivihikust.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa