Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Tervisejook tatraga

Eesti

Tervisejook tatraga

Nelly Vahtramaa Tatratoidud
PrindiSoovita sõbrale
Tatrajahul on kerge pähklimaitse, see on kergesti seeditav ja gluteenivaba ning seda võib lisada toidule ilma eelnevalt töötlemata.

kuni 20 min

5 minutit või üle öö

Retsept
portsjonile
2 dl Hapupiim
2 sl Toortatrjajahu
2 tl Mesi
Jook on maheda maitsega ning valmib kiiresti ja lihtsalt. Valmista see võimaluse korral eelmisel õhtul,
aga kui unustad, siis saad väga hea joogi ka 5 minutiga. Soovitatav on kasutada ise kuumtöötlemata mahedast toorpiimast tehtud hapupiima, mahedat jogurtit või keefirit. Silmale ilu, kehale bioaktiivseid aineid ja head maitset lisavad värsked marjad või toormoos.

1. Pane õhtul keefiri- või hapupiimaklaasi tatrajahu ja mesi või meesegu.

2. Lase seista võimalusel üle öö.

3. Sega ning söö või joo ära enne hommikusööki (sobib tarvitada ka hommikusöögi asemel). Kui soovid juua jooki õhtul, tee see valmis hommikul – hea oleks seda juua 2 tundi enne magamaminekut.


SOOVITUS!
Mee asemel võid kasutada värsket marjapüreed.

Märksõnad

tervisejooktatraga

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana