Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Romi kaeralaastud

Eesti

Romi kaeralaastud

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Absoluutne klassika, mis alati töötab. Maitseb kõi-gi-le!

20-40 min

Retsept
3 dl Kaerahelbed
1 dl Kuivatatud mustikad
1 sl Täisterajahu
1 tl Küpsetuspulber
0.5 dl Rafineerimata suhkur
100 g Või
1 tk Muna (suur)
1. Sulata või. Sega jahu, küpsetuspulber, suhkur, kaerahelbed ja mustikad korralikult segamini. Lisa sulatatud või ja lõpuks muna. Lase 10 minutit tõmmata.

2. Soojenda ahi 200 kraadini ja küpseta 8–10 minutiga valmis imelised kuldkollased pätsikesed.

KOMMENTAARID

Lill 28.dets 2014 23:22
Tõesti väga head! Mina panen aga kuivatatud mustikate asemele rosinad, kuid kavas ka mustikatega ära proovida. Ja tavaliselt ma teen ikka rohkem, kui siin retseptis märgitud on, kuna need lähevad nii kiiresti, et selleks ajaks, kui teist plaaditäit välja võetakse, on esimene täis juba ära söödud :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes