Rahvusköögid  » Eesti

Romi kaeralaastud

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Absoluutne klassika, mis alati töötab. Maitseb kõi-gi-le!
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Sulata või. Sega jahu, küpsetuspulber, suhkur, kaerahelbed ja mustikad korralikult segamini. Lisa sulatatud või ja lõpuks muna. Lase 10 minutit tõmmata.

2. Soojenda ahi 200 kraadini ja küpseta 8–10 minutiga valmis imelised kuldkollased pätsikesed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lill 28.dets 2014 23:22
Tõesti väga head! Mina panen aga kuivatatud mustikate asemele rosinad, kuid kavas ka mustikatega ära proovida. Ja tavaliselt ma teen ikka rohkem, kui siin retseptis märgitud on, kuna need lähevad nii kiiresti, et selleks ajaks, kui teist plaaditäit välja võetakse, on esimene täis juba ära söödud :)
1