Rahvusköögid  » Eesti

Ploomi-täisterajahu-purukook

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Näpi kõik taina komponendid ühtlaseks puruks ja laota pool saadud purust koogivormi.

2. Poolita ploomid ja eemalda kivid.

3. Lõika ploomid veerandikeks ja laota tainale.

4. Kata ploomid teise osa tainapuruga.

5. Küpseta kooki 200kraadises ahjus u 30 minutit.



HEA TEADA!

* Ploomidega sobivad kokku nii kaer, oder kui ka rukis. Samuti võid kasutada mitmeviljahelbeid ja erinevatest viljadest jahvatatud täisterajahu.

* Kui soovid kooki lauale tõsta ühes tükis, kasuta kindlasti lahtikäivat vormi, sest tavalisest vormist kook tervena välja ei tule. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa