Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Tikritšatni

Eesti

Tikritšatni

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Oma aia tikritest saab väga maitsva lisandi grillitud liha kõrvale. Kogus 0,5 liitrit.

üle 60 min

Retsept
500 g Tikrid
1 tk Sibul
2 dl Rosinad
2.5 dl Moosisuhkur
1 dl Valgeveiniäädikas
1 tl Ingver (riivitud)
1 tl Kollased sinepiseemned
1 tl Sool
0.5 tl Kurkum
1 tk Tšillipipar (või 0.5 tl Cayenne'i pipart)
1. Naksa ära tikrite mustad otsad, pane marjad potti.

2. Lõika sibul õhukesteks ratasteks, lisa koos äädika, rosinate, soola ja vürtsidega.

3. Keeda u 15 minutit, lisa moosisuhkur, keeda veel 5 minutit ja kalla purkidesse, kaaneta. Säilita külmas.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 11.juuli 2017 11:20
Viga sai parandatud. Muidugi on õige kogus hoopis 0,5 liitrit. Aitäh, Redone!
Redone 07.juuli 2017 19:01
Ei usu, et saadav kogus 5 liitrit on õige?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga