Rahvusköögid  » Eesti

Tikritšatni

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Oma aia tikritest saab väga maitsva lisandi grillitud liha kõrvale. Kogus 0,5 liitrit.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Naksa ära tikrite mustad otsad, pane marjad potti.

2. Lõika sibul õhukesteks ratasteks, lisa koos äädika, rosinate, soola ja vürtsidega.

3. Keeda u 15 minutit, lisa moosisuhkur, keeda veel 5 minutit ja kalla purkidesse, kaaneta. Säilita külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 11.juuli 2017 11:20
Viga sai parandatud. Muidugi on õige kogus hoopis 0,5 liitrit. Aitäh, Redone!
Redone 07.juuli 2017 19:01
Ei usu, et saadav kogus 5 liitrit on õige?
1