Rahvusköögid  » Eesti

Mineraalveekoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pannkoogid ja vahvlid 2 Autor: Epp Mihkels
Pannkoogitainas mineraalvee kasutamine muudab koogid eriliselt õrnaks ja pitsiliseks. Kui armastad eriti õhukesi ülepannikooke, siis on see mineraalveega tainas just sulle. Serveeri kooke meelepärase lisandiga, aga võid proovida ka marmelaadi. Kui voldid kuumad pannkoogid neljaks ja puistad vahele marmelaaditükke, sulavad need pisut ning maitsevad eriti hästi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Klopi munad suhkru ja soolaga kergelt vahtu. Lisa jahu ja piim, sega tainas ühtlaseks ja lase 10 minutit seista.

2. Vahetult enne küpsetamist lisa mineraalvesi. Taina valmistamisel pole mõtet kohe mineraalvett lisada, sest seistes süsihappegaas lendub ja nn mulliefektist pole kasu.

3. Prae õhukesed ülepannikoogid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa