Rahvusköögid  » Eesti

Muredad juustupulgad

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Muredad maitsekad juustupulgad on mõnus näks kohvi või veini kõrvale.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 30 minutit külmkapis + 12–15 minutit ahjus

1. Mõõda jahu ja sool kaussi. Lõika külm või väikesteks kuubikuteks ja näpi jahu hulka. Näpi seni, kuni moodustub puru.

2. Sega hulka riivitud juustud, Cayenne’i pipar, sinep ja munakollased.

3. Lisa 4–5 sl külma vett ja sega tainaks.

4. Mässi tainas toidukilesse ja pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi.

5. Rulli külmast võetud tainas u 0,5 cm paksuseks ristkülikuks ja lõika u 1 cm kangid.

6. Tõsta ahjuplaadile küpsetuspaberile ja küpseta 190-kraadises ahjus 12–15 minutit kuldkollaseks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa