Rahvusköögid  » Eesti

Jogurtikoogikesed

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta ahi 180 kraadini ja aseta ahju keskmisesse ossa poolenisti veega täidetud ahjunõu, kuhu mahub 6 ramekini (väikest koogivormi) või madalamat kuumakindlat kohvitassi.

2. Vahusta munakollased poole suhkrukogusega ja munavalged teise poolega. Lisa munakollastele sidrunimahl ja riivitud koor, jogurt, jahu ja vanillsuhkur ning vispelda läbi. Lisa ettevaatlikult munavalged ja sega korralikult läbi.

3. Määri 6 ramekini kergelt võiga ja täida seguga, jättes üle misele äärele sentimeetri jagu ruumi. Aseta vormid veega täidetud vormi ja küpseta 10–15 minutit, kuni koogid on pealt tahenenud.

4. Puista peale kookoshelbed ja küpseta veel u 10 minutit, kuni koogid on pealt kuldseks värvunud.

5. Serveeri jahtunult või toatemperatuuril supilusikatäie jogurti ja puuviljatükkidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa