Rahvusköögid  » Eesti

Kama-vaarika-toorjuustukook

Keskmine hinne: 2.42 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Meie au ja uhkus kama leiab selles tarretatud juustukoogis väärilise partneri kodumaise õunaveini näol. Hea idee vabariigi aastapäeva lauda kaunistama.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Vahusta toasoe või, suhkur ja vanillsuhkur. Lisa munakollane ja sulatatud šokolaad. Jätka vahustamist, tõsta juurde jahu-soolasegu.

2. Määri tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm lahtikäiva koogivormi põhja. Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit.

3. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma. Pigista kuivaks ja sulata vähese koguse kuuma veega.

4. Sega toorjuust, tuhksuhkur, vanillsuhkur, dessertvein, hapukoor ja kamajahu ühtlaseks massiks. Lisa jahutatud želatiinisegu ja sega läbi. Kõige lõpuks pane juurde vahustatud koor. Vala täidis vormi ja lase tarretuda 6 tundi kuni üleöö.

5. Pane kattekihi želatiinilehed 5 minutiks külma vette pehmenema. Kuumuta mahl ja sega hulka želatiinilehed.

6. Kata tort marjadega ja vala peale tarretisvedelik. Lase külmkapis 2 tundi tarretuda.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa