Rahvusköögid  » Eesti

Kama-toorjuustu-küpsisekook

Keskmine hinne: 3.65 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kama annab toorjuustu-kohupiimakoogile põneva maitse, mis sobib hästi hapuka toormoosiga. Kaunista kook marjadega – need teevad muidu lihtsa küpsisekoogi serveerimisel kauniks ja ahvatlevaks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Vahusta koor suhkruga, sega hulka toasoe toorjuust, kamajahu ja kohupiimapasta.

2. Leota želatiinilehti külmas vees 5 minutit, pigista kuivaks ja sulata kuumas laimimahlas. Nirista väheke jahtunud želatiin kamavahu hulka.

3. Lao 8 küpsist alusele, laota peale 1/4 toormoosist ja 1/4 kamakreemist. Taas kiht küpsiseid, moos ja kreem. Jätka sel moel, kuni saad kokku 4 küpsisekihti.

4. Kata kook pealt moosi ja kamavahuga. Tõsta järgmise päevani külma maitsestuma.

5. Kaunista granaatõunaseemnete või külmutatud vaarikatega
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa