Rahvusköögid  » Eesti

Eestimeelne kama-tiramisu

Keskmine hinne: 3.64 Allikas: Kama. Eesti rahvustoit Autor: Lia Virkus
Kama-kohupiimakreemiga biskviitpõhjal tiramisutort maitseb hõrk ja hea. Tee tort kindlasti valmis eelmisel päeval, et see jõuaks korralikult maitsestuda. Kõige parem on tort isetehtud biskviidiga, aga kiirel puhul sobib ka poebiskviit.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 6 tundi kuni üle öö külmas

1. Vahusta koor. Sega hulka kohupiimapasta, suhkrud ja kama.

2. Sega külm kohv ja liköör.

3. Lõika biskviit pooleks ja tõsta alumine pool alusele. Immuta kohvi-likööriseguga ja määri peale pool kohupiimavahust.

4. Tõsta peale teine biskviidipool, immuta taas ja kata ülejäänud kohupiimavahuga. Soovi korral pane kihtide vahele ka marju.

5. Hoia torti 6 tundi kuni üle öö külmas.

6. Serveerides sõelu peale ohtralt kakaopulbrit ja kaunista soovi korral marjadega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kaneelirull 11.okt 2015 18:13
Super hea ja lihtne kook! Lemmik!
suvi 27.märts 2015 13:45
väga hea kook. Lihtne teha, väga maitsev! Lemmik!
1