Rahvusköögid  » Eesti

Jõhvikatšatni

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Kogus 1 liiter
Valmistusaeg: üle 60 min

1. Koori ja haki õunad ning sibul väikesteks kuubikuteks. Pane kõik komponendid peale jõhvikate paksupõhjalisse potti. Lase keema tõusta, vähenda kuumust j
lase tunnike podiseda, aeg-ajalt liigutades. Tulemuseks peab olema veidi paksenenud ja ilma liigse vedelikuta kaste.

2. Lisa jõhvikad ja lase veel 15 minutit haududa. Tõsta tšatni puhastesse purkidesse, sule korralikult ning tõsta jahedasse ja pimedasse seisma. Serveeri koos juustu või lihaga. Ka singi või salaamilõiguga on see väga hea. Naudi ise ja kingi sõbrale!

HEA TEADA!
Lusikatäis tšatnit on hea võtta ka lihakastme või marinaadide maitsestamiseks
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa