Rahvusköögid  » Eesti

Marineeritud murulauguõienupud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kevadtoidud Autor: Lia Virkus
Selle kauni hoidise tegemiseks peaks varuma õige aja, kui murulauk alles õitsema hakkab. Parimad on murulauguõied siis, kui need on veel enam-vähem nuppus. Aga ka vaevu lahti läinud õied maitsevad kerges marinaadis imehead ja kaunistavad igat rooga.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 nädal

1 l

1. Pane nuppudele soola ja jäta ööseks toatemperatuurile seisma. Kalla nupud ja tekkinud vedelik kaanega purki, lisa suhkur ja vett nii palju, et nupud on kaetud.

2. Maitsesta äädikaga, marinaad peaks olema hapukas. Tõsta nädalaks külma maitsestuma, maitse aeg-ajalt ja lisa vajadusel soola, suhkrut või äädikat.

3. Serveeri grillitud liha ja kala kõrvale, kasuta salatite kaunistamiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa