Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kamavahvlid kama-kakaokreemiga

Eesti

Kamavahvlid kama-kakaokreemiga

Pille Enden Kamatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõbedad kamavahvlid sobivad hapuka kamakreemiga suurepäraselt. Vahvlid võid ka tuutuks keerata ja siis kreemi sisse tõsta. Kogus 12 tükki.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 tk Muna
1 dl Sulavõi
1 dl Suhkur
0.75 dl Tartu Mill kamajahu
0.75 dl Nisujahu
1 dl Hapukoor
Sool
1 dl Vesi
KAMAKREEM
2 dl Hapukoor
3 spl Suhkur
2 spl Kamajahu
1.5 spl Kakaopulber
2 spl Mustsõstramoos

1. Klopi munad lahti ning sega jahtunud sulavõi ja suhkruga.

2. Sega kokku kama- ka nisujahu ning vispelda või-munasegu hulka.

3. Lisa ka hapukoor ja sega. Maitsesta näpuotsatäie soolaga.

4. Lisa vesi ja sega läbi. Lase 15 minutit seista.

5. Küpseta õhukesed vahvlid ja keera need soojalt rulli või tuutuks.

6. Kamakreemi tegemiseks sega hapukoore hulka suhkur, kamajahu, kakaopulber ja moos.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree