Rahvusköögid  » Eesti

Sinepine kurgisalat sibula ja tilliga

Keskmine hinne: 3.16 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kuigi värsket kurki müüakse aasta ringi, on suvisel väikesel kurgil hoopis teine maitse. Krõmpsuvas krehvtises salatis koos tilli ja sibulaga passib see igale praele lisandiks talv läbi. Kogus 3 liitrit.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Haki koorega kurgid ja kooritud sibulad väikesteks kuubikuteks. Sega läbi koos hakitud tilliga ja tõsta purkidesse.

2. Mõõda leeme ained potti ja kuumuta keemiseni, vala purkidesse. Kurgikuubikud peaksid olema leemega kaetud.

3. Sule purgid ja säilita jahedas. Hoidis on tarbimiseks kõlblik nädala pärast.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 07.sept 2015 09:09
Pille Enden vastab, et see salat ei ole üle talve säilitamiseks, küll seisab see külmikus hea paar kuud.
sass 03.sept 2015 12:55
kas ilma eraldi kuumutamata säilib keldris ka pikemalt? vöi külmikus?
1