Rahvusköögid  » Eesti

Tikri-purukook

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: Suvetoidud Autor: Lia Virkus
Viimased marjad on veel põõsal... Vitamiinirikkad karusmarjad on head nii toorelt suhupistmiseks kui ka koogi ja moosi tegemiseks. Purukoogis jäävad need mõnusalt hapukaks täidiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 50–60 minutit ahjus

Kogus: 10 portsjonit
1. Pane tükeldatud või, küpsetuspulbriga segatud jahu, jahvatatud mandlid ja suhkur kaussi ning haki ühtlaseks puruks. Kata väike nelinurkne ahjuplaat (27 x 18 cm) küpsetuspaberiga. Suru 2/3 tainapurust plaadi põhjale ja äärtele.

2. Sega puhastatud tikrid suhkruga ja jaota põhjale. Sega mandlilaastud ülejäänud tainapuruga ja puista tikritele.

3. Küpseta 180kraadises ahjus 50–60 minutit ehk kuni kook on kuldpruun. Lase jahtuda ja lõika ruutudeks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa