Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kuusevõrsetrühvlid

Eesti

Kuusevõrsetrühvlid

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vahvad kevadise aja magusaampsud, mida on imelihtne valmistada. Hapu noor kuusevõrse ja magus šokolaad sobivad imeliselt kokku.

40-60 min

Retsept
1 suur peotäis Kuusevõrsed
50 g Tume mõrušokolaad (70%)
50 g Valge šokolaad
15-20tk

1. Sulata veevannis tume šokolaad, kasta pooled kuusevõrseotsad šokolaadi sisse ja tõsta küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma.

2. Sulata teises potis valge šokolaad, lase hetke seista ja kasta ülejäänud kuusevõrsed otsapidi valgesse šokolaadi.

3. Tõsta taas küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma. Hoia serveerimiseni külmas.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes