Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Saiapannkoogid

Soe eine, parim hapukoore ja moosiga.
Retsept
1.5 kl Piim
200 g Krutoonid või kuivikud või 350 g tahket saia
15 g Kuiv pärm
2 tk Muna
Sool
2 sl Lauasuhkur
Rasvaine
Leota sai kuumas piimas, sega ühtlaseks massiks, lisa suhkruga vedeldatud pärm, munad ja sool. Klopi tainas ning pane seejärel sooja kohta, kata kinni ning lase kerkida u 2 tundi. Kerkinud tainast küpseta väikesed pannkoogid.

KOMMENTAARID

maamoor 18.jaan 2009 11:19
Kuna tegu Vanaema kokaraamatu retseptiga,siis usun,et tulemus on super.Mäletan lapsepõlvest,et kõik need huvitavad söögid ja hoidised,mida vanaema valmistas, olid erakordselt lihtsad,maitsvad ja tervislikud.Lisaks oskasid meie vanaemad elada väga kokkuhoidlikult.-
Nii,et mina igatahes proovin selle retsepti järele.:Y
pisike kukkel 17.aug 2005 18:16
Arvan, et kerkimata pärmitaigen ei jõua kohe ahju pistes hästi kohevaks muutuda. Saiataigent ju ka kergitad ja tead kui ilusad need on.Pärmiseened tahaksid äkki veidi aega saada.
bimmu 07.dets 2004 10:24
Päris huvitav asi. Peab proovima ja midagi miksida oma poolt.
punanina 16.nov 2004 19:18
kas keegi proovinud on,et kuidas ka maitsevad?
mannu 13.aug 2004 22:57
mis juhtuks kui panna tainas kergitamata küpsema?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes