Rahvusköögid  » Eesti

Veiselihapallid punapeedisalatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Lihapallid on paljude lasteperede argised lemmikud. Need maitsevad hästi ja valmivad kiirelt. Kõrvale sobib hästi mõnusalt krõmps ja mädarõikane peedisalat.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Hakklihapallide valmistamiseks koori ja riivi sibul. Sega riivsai piima ja munaga, lisa hakkliha,
sibul, tüümian, sool ja pipar ning sega ühtlaseks tainaks. Vormi sellest külma vette kastetud
näppude vahel väiksed pallid ja pruunista pannil võis. Vähenda kuumust ja järelküpseta
kaane all 10 minutit. Samal ajal valmista peedisalat: lõika köögiviljad väikesteks kuubikuteks,
sega hapukoore-majoneesiseguga ning maitsesta soola ja mädarõikaga. Serveeri
lihapalle salati ja muu meelepärase lisandiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa