Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kohupiima-rukkileiva magustoit

Eesti

Kohupiima-rukkileiva magustoit

Eesti köök
PrindiSoovita sõbrale
Kohupiima-rukkileiva magustoit õunamoosiga.

20-40 min

Retsept
100 g või
300 g riivitud rukkileib
3 sl suhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)
5 dl õunamoos või -püree
200 g *kohupiim
200 g hapukoor
5 sl suhkur
1 tl vanillsuhkur
Riivi leib jämeda riivi või köögikombainiga ja pruunista pannil võis. Maitsesta suhkru ja kaneeliga ning lase täielikult jahtuda. Sega kohupiim hapukoore ja suhkrutega. Võta 2 liitrit mahutav klaaskauss ning puista selle põhja kiht jahtunud riivleiba. Tõsta peale moosi ja seejärel kohupiimasegu. Kasuta samal viisil ära kõik ained. Pealmiseks kihiks jäta leivapuru. Võid selle roa serveerida kohe või panna külmkappi mõneks tunniks maitsestuma.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes