Rahvusköögid  » Eesti

Kohupiima-rukkileiva magustoit

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti köök
Kohupiima-rukkileiva magustoit õunamoosiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Riivi leib jämeda riivi või köögikombainiga ja pruunista pannil võis. Maitsesta suhkru ja kaneeliga ning lase täielikult jahtuda. Sega kohupiim hapukoore ja suhkrutega. Võta 2 liitrit mahutav klaaskauss ning puista selle põhja kiht jahtunud riivleiba. Tõsta peale moosi ja seejärel kohupiimasegu. Kasuta samal viisil ära kõik ained. Pealmiseks kihiks jäta leivapuru. Võid selle roa serveerida kohe või panna külmkappi mõneks tunniks maitsestuma.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa