Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Praetud soolaliha õunte ja sibulaga

Eesti

Praetud soolaliha õunte ja sibulaga

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Praetud soolaliha õunte ja sibulatega.
Retsept
portsjonile
100 g soolapeekon
0.5 tk Sibul
1 tk Õun
0.125 tl jahvatatud must pipar
Puhasta ja viiluta sibulad. Koori õunad ja eemalda südamikud, lõika viljaliha ratasteks. Eemalda lihalt soovi korral kamar, lõika viiludeks ja pane külmale pannile. Kuumuta suurel tulel seni, kuni rasv hakkab sulama. Vähenda kuumust ning prae nii kaua, kuni liha on mõlemalt poolt krõbe ja kuldpruun. Tõsta pannilt ja hoia soojas, kuni praed ka sibulad ja õunad. Kui need on valmis, tõsta liha pannile tagasi ning kuumuta uuesti läbi. Maitsesta pipraga. Serveeri koos kartulipudru või keedetud kartulitega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke