Rahvusköögid  » Eesti

Praetud soolaliha õunte ja sibulaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Praetud soolaliha õunte ja sibulatega.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta ja viiluta sibulad. Koori õunad ja eemalda südamikud, lõika viljaliha ratasteks. Eemalda lihalt soovi korral kamar, lõika viiludeks ja pane külmale pannile. Kuumuta suurel tulel seni, kuni rasv hakkab sulama. Vähenda kuumust ning prae nii kaua, kuni liha on mõlemalt poolt krõbe ja kuldpruun. Tõsta pannilt ja hoia soojas, kuni praed ka sibulad ja õunad. Kui need on valmis, tõsta liha pannile tagasi ning kuumuta uuesti läbi. Maitsesta pipraga. Serveeri koos kartulipudru või keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa