Rahvusköögid  » Eesti

Rukkijahuvaht jõhvikate ja meega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Eesti rahvusroog noorte kokkade tõlgenduses.
Kogus: 1 portsjon
Pange vesi keema, lisage mesi ja pool mahlast. Segage jahu vähese veega ning lisage mahla-veesegule. Pidevalt segades laske jahul paisuda. Valmis pudrule lisage riivitud sidrunikoor ja ülejäänud mahl (metsmarja- ja jõhvika). Jahutage ning vahustage kohevaks vahuks. Serveerige pokaalis. Pokaali põhi kaunistage vahukoorega tulbiõie kujuliselt ja pange sellesse rukkijahuvaht. Kaunistage melissilehe ning küpsetatud odrajahupulgakesega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helsinka 15.juuni 2011 16:53
Suur tänu,see on väga armas veebileht,kõik on olemas,fantastiline.-
Mida iganes on vaja valmistada,kõik on olemas.
1