Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Rukkijahuvaht jõhvikate ja meega

Eesti

Rukkijahuvaht jõhvikate ja meega

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Eesti rahvusroog noorte kokkade tõlgenduses.
Retsept
portsjonile
0.25 dl vesi
0.25 dl metsmarjamahl
0.5 sl mesi
0.125 dl Rukkijahu
0.25 sl jõhvikatest pressitud toormahl
0.125 tk Sidrun
serveerimiseks vahukoor
Pange vesi keema, lisage mesi ja pool mahlast. Segage jahu vähese veega ning lisage mahla-veesegule. Pidevalt segades laske jahul paisuda. Valmis pudrule lisage riivitud sidrunikoor ja ülejäänud mahl (metsmarja- ja jõhvika). Jahutage ning vahustage kohevaks vahuks. Serveerige pokaalis. Pokaali põhi kaunistage vahukoorega tulbiõie kujuliselt ja pange sellesse rukkijahuvaht. Kaunistage melissilehe ning küpsetatud odrajahupulgakesega.

Märksõnad

rukkijahuvaht

KOMMENTAARID

Helsinka 15.juuni 2011 16:53
Suur tänu,see on väga armas veebileht,kõik on olemas,fantastiline.-
Mida iganes on vaja valmistada,kõik on olemas.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga