Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Ürdikarask seesamiseemnetega

Eesti

Ürdikarask seesamiseemnetega

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Karask ürtide ja seesamiseemnetega.
Retsept
5 dl hapupiim
2 dl Nisukliid
2 dl jahu (väib ka täisterajahu)
1 tl Küpsetuspulber
1 peotäis peenestatud melissi, piparmündi,aed-liivatee segu
2 sl seesamiseemned või pähklipuru
sool
suhkur
Segage jahu küpsetuspulbriga, lisage ülejäänud koostisained ning segage. Vajadusel võite lisada veel hapupiima, nii et jääks hapukooretaoline mass. Valage küpsetuspannile veidi õli ja seejärel samasse ka tainas. Küpsetage karask õrnalt pruuniks. Serveerides võite kaunistada piparmündi ja monarda võrsetega. Pakkuge karaskit soojalt. Tõstke sööja käeulatusse ka värske piim, või ja mesi. Retsept on mõeldud viiele sööjale.

Märksõnad

ürdikarask

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga