Rahvusköögid  » Eesti

Kabatšokihoidis

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Nii nagu teised köögiviljad, väärib ka kabatšokk talveks tallele panekut.
Kogus: 1 portsjon
Koori kabatšokid ning lõika 1 x 1 cm suurusteks kuubikuteks, prae pannil õlis. Purusta küüslauguküüned ja riivi porgandid peenema riiviga. Tükelda puhastatud õunad, tomatid ja sibulad. Pane kõik ained potti ning lase tasasel tulel 1–1,5 tundi keeda. Tõsta salat kohe kuumadesse purkidesse ning sule korralikult.

Kogustest valmib 3 liitrit hoidist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 16.sept 2016 09:01
Ongi maitsev! Ainult et eelnev kabatšoki praadimine on mõttetu. Kabatšok valmib ju ülikiiresti. Praadisin sibulat, küüslauku, lisasin tomatid, porgandid ja kui tomat hakkas lagunema alles siis panin paprikad, õunad ja hakkasin kabatšokke tükeldama (koorega muidugi). Soola 3sl, suhkurt sai lõpuks vist 5sl, sest esimese maitsmisega selgus, et on ülihapu (äädikas oli veel lisamata). Äädika lisasin lõpus 1sl. Keetmiseaeg 45 min kuni tund max!
Friiza 19.aug 2011 20:30
Väga hea, mina soovitan ka. Kartsin alguses, et õun teeb hapuks, aga ei. Täpselt paraja ja hea maitsega. Lisasin küüslauku isegi rohkem ja olen teinekord pannud juurde ka paar piri-piri pipra kauna terava maitse saamiseks. :)
anneli 19.aug 2011 19:24
väga maitsev oli ...tegin eelmine aastaning teen samuti see aasta....soovitan:D
krista 17.juuli 2010 17:11
see võib hea olla kui kabatsokid valmivad proovin ära.
Kaili 23.juuni 2010 11:27
See on lihtsalt nii võrratu hoidis, just sõin eelmisel aastal valmistatud hoidist, super lihtsalt. Ei jõua ära oodata, millal kabatsoki hooaeg algab, et saaaks kokkama hakata:)
marje 28.aug 2009 16:20
Väga hea salat, ainult sibulat ja paprikat panen rohkem
AiliV 27.aug 2009 14:53
Väga hea aga mina lisasin veel igasugu ürte mida aias leidus.!
Pille 23.aug 2009 12:25
ma proovin ilma õunata.
tuulit 22.aug 2009 22:21
väga mõnus
memm metsast 01.okt 2008 10:34
Tehtud ja läbiproovitud,välja eriti kena ei näinud ,aga maitselt huvitav.Kes vene keelt jagab soovitan järgmist saiti http://www.good-
cook.ru/kons/-
kons_032.shtml
Klalli 29.aug 2008 08:53
Mina olen porgandi ka tükeldanud
anneli 04.aug 2008 21:29
TAHAKS KAH paprika väike
tiiashi 04.aug 2008 14:46
Tahan seda kindlasti proovida.
1