Rahvusköögid  » Eesti

Marineeritud puravikud, klassikaliselt

Keskmine hinne: 2.13 Allikas: 100 rooga
Lase vesi keema, lisa kooritud ja tükeldatud porgand(id) ning sibul(ad). Lisa pipar, vürts, nelk ja loorber, keeda umbes 5 minutit. Maitsesta soola, suhkru ja äädikaga. Vala potti tükeldatud seened ning keeda 4–5 minutit. Pane purki ja sulge õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 29.aug 2016 13:22
Eesti Loodusmuuseumi seenenäituse teadur vastas meile, et seene värvi muutus ei mõjuta ei seene maitseomadusi ega selle söömiskõlbulikkust. Seega - mõnusat ja turvalist seeneaega!
KIKU 24.aug 2016 13:37
kordan juba kellegi poolt küsitud küsimust - mis puraviku kübara nahk muutub keedes roheliseks? kas võib seda üldse süüa??? kui üks selline sattus potti kas tark oleks kogu potitäis minema visata?
joosep 13.sept 2014 20:58
Kas keegi ütleks, milline kogus (mitu kilo või liitrit) on "1 ports"? Siiamaani oli nagu marinaadi arvestus kilo kohta, aga portsu kohta andmed paraku puuduvad. :)
Siiri Kirikal 01.sept 2014 11:20
Ei ole siin hullu midagi, kõik on õige ja toimib :)
sass 31.aug 2014 10:06
Kas ikka 1l. vett ei peaks olema. Hull sool ja äädikas tekkis.
minna 17.sept 2012 21:58
Kas keegi oskab öelda, millise puraviku nahk keetes roheliseks läheb? Võib selliseid üldse süüa?
kez 16.sept 2012 22:04
lõpptulemust veel ei tea, aga marinaad maitses küll täpselt õigena!:Y
svenartur 26.aug 2011 12:13
suhkrut vaja rohkem
eamees 15.sept 2010 12:08
soola kogus on paras.
Yllekiv 13.sept 2010 21:57
Ei julge proovida.Minu arvates on soola kogus liiga suur.
hanto kask 10.sept 2010 12:12
XD roflmao
viii 09.sept 2010 17:48
väga head
1