Rahvusköögid  » Eesti

Sirje kõrvitsasalat

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
Pane ettevalmistatud purki kõrvitsakuubikud vaheldumisi erinevate lehtedega. Keeda marinaad ja vala kuumalt peale. Sule purk.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jaana 30.okt 2012 11:29
Miks see äädika kogus nii suur peab olema ? Säilib ta ju normaalse koguse juures ka.
Julie 20.nov 2011 15:58
Ausalt öeldes tulemuse järgi üks kapsa-leheline salat.Kui on ikka kõrvitsasalat ,siis olgu kõrvitsasalat--
lisandeid igasuguste lehtede ja seemnete näol ,saab ise juurde lisada.Kõrvits ise on hõrk kõrvitsaline ---sellest järeldus ,et tema maitse peaks ikka jääma peamiseks--
kõrvitsamaitseli-
seks.
aili 17.nov 2011 14:14
sõbranna marineeris ebaküdooniaga.Hea salat oli.Endal ei ole ebaküdooniat sellepärast marineerin õunaäädikaga.
metsake 07.nov 2011 15:03
olen siiani ikka teinud nii,et valan õhtul kõrvitsad soolveega üle ja hommikul marineerin.1 liitri vee kohta 1 tl.soola.selle muidugi kurnan enne marineerimist ära,Kui teil juhtub olema õunamahla,marinee-
rige sellega jääb väga maitsev
sobaap 07.nov 2011 12:08
Pole kuulnud,et kõrvitsaid lastakse ennem marineerimist üleöö soolvees seiste,pigem ikka äädikavees,kuhu on lisatud juba ka suhkur.Ja see sellepärast,et kõrvitsad katki ei keeks.Soolaga pole küll kunagi proovinud,ei kujuta ettegi kuidas see võiks maitseda.Igaks juhuks ise ei hakka oma kõrvitsaid ära rikkuma.;)
Libanõid 21.nov 2010 01:10
Proovinud ei ole, aga äädika ja suhkru vahekord on kahtlane. Sellise äädika koguse kohta nii vähe suhkrut? Ja soola rohkem kui suhkrut?
diinah 08.nov 2010 20:14
Seda konkreetset salatit ei ole proovinud teha, aga muidu panen ikka kõrvitsasalatisse nii suhkrut kui soola. Suhkrut ikka rohkem, aga see on maitse asi. Kõrvitsakuubikuid ju isegi soovitatakse üleöö soolvees seista lasta enne, kui marinaad peale tehakse ja purki pannakse;)
svenartur 08.nov 2010 14:18
See võib ikka väga kole olla. Sool ja kõrvits - ei kujuta ettegi. Kas keegi on seda teinud ka? Kommenteerige palun.
1