Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hispaania

Sangria maasikatega

Hispaania

Sangria maasikatega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Korralikult jahutatud mõnus jook on suvepeol värskenduseks. Kui jooki pole võimalik kaua külmas hoida, serveeri seda ohtra jääga. Ka puuviljaviilud võib varem sügavkülma panna ja lisada need joogisse alles enne serveerimist.

kuni 20 min

Valmistusaeg 15 minutit + külmkapis vähemalt 2–3 tundi

Retsept
portsjonile
1 pdl Punane vein (kuiv)
1 tk Sidrun
1 tk Apelsin
1 tk Laim
2 spl Suhkur
2 dl Apelsinimahl
1 dl Džinn
2 dl Aedmaasikas (või vaarikas)
227 g Ananass (tükeldatud, konserv)
1 l Ginger Ale
Vala vein boolinõusse, lõika sidrun, apelsin ja laim sektoriteks, pigista pooltest sektoritest mahl veinisse, ülejäänud sektorid lisa tervena. Lisa ananassitükid koos vedelikuga, apelsinimahl, suhkur ja džinn. Jahuta. Vahetult enne serveerimist lisa Ginger Ale, maasikad ja jää.
Lase joogil 2-3 tundi külmkapis tõmbuda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke