Rahvusköögid  » Hispaania

Sangria maasikatega

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Korralikult jahutatud mõnus jook on suvepeol värskenduseks. Kui jooki pole võimalik kaua külmas hoida, serveeri seda ohtra jääga. Ka puuviljaviilud võib varem sügavkülma panna ja lisada need joogisse alles enne serveerimist.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Valmistusaeg 15 minutit + külmkapis vähemalt 2–3 tundi

Kogus: 1 portsjon
Vala vein boolinõusse, lõika sidrun, apelsin ja laim sektoriteks, pigista pooltest sektoritest mahl veinisse, ülejäänud sektorid lisa tervena. Lisa ananassitükid koos vedelikuga, apelsinimahl, suhkur ja džinn. Jahuta. Vahetult enne serveerimist lisa Ginger Ale, maasikad ja jää.
Lase joogil 2-3 tundi külmkapis tõmbuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa