Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hispaania

LAMBALIHAHAUTIS

Hispaania lambalihahautis. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
500g lambaliha
1 spl jahu
1 spl paprikapulbrit
1 sibul
1 dl valget kuiva šerrit
3 dl kanapuljongit
1 punane tšillipipar
1 punane paprika
peale 1 spl hakitud peterselli
ValmistusviisLõika liha kuubikuteks. Sega liha , jahu ja paprikapulber. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha 10 min. Lisa šerri. Kalla segu potti. Lisa puljong ja viilutatud tšillipipar. Kata kaanega ja keeda 30 min. Lisa tükeldatud paprika ja keeda tasasel tulel vee 40 min. Puista üle hakitud peterselliga. Serveeri riisi või keedetud kartulitega. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

Märksõnad

ruthlambalihahautis

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga