Rahvusköögid  » Hispaania

Hispaania lambalihahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hispaania lambalihahautis saab teravust tulisest tšillipiprast
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks.
Sega liha, jahu ja paprikapulber. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha 10 min.
Lisa sherri.
Kalla segu potti.
Lisa puljong ja viilutatud tshillipipar.
Kata kaanega ja keeda 30 min.
Lisa tükeldatud paprika ja keeda tasasel tulel vee 40 min.
Puista üle hakitud peterselliga. Serveeri riisi või keedetud kartulitega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
helina 03.veeb 2016 19:11
Näidatud üks tšillipipar on vähe. Ootasin teravat toitu, aga sain mõnusalt kreemise hautise milles järelmaitsena oli tunda tšilli maitset, kuid mitte selle teravust
Henri 06.okt 2010 00:08
Tegin kah seda, kellele meeldivad tõeliselt vürtsikad toidud, siis see on see õige.
pyha jyri 09.apr 2010 13:02
Lõpetasin just raamatu "Hiline õhtusöök Hispaanias" lugemise. Selle järgi ei kasuta hispaanlased t?illipipart pea üldse. Milleks siis seda sinna toppida. Ise tegin ilma, lisasin t?illi asemel pimentoni ja tuli vaimustav.
Terje 11.märts 2008 20:27
Muidu üsna maitsev, aga natuke terava võitu väiksematele lastele.
1